Forum studentów PL - Zarz±dzanie 2006 - 2011
Moim zdaniem lepiej pisaæ w lipcu ni¿ we wrze¶niu bo jak wiadomo do finansów trzeba siê naprawdê przygotowaæ a jak bêdziemy jeszcze oop to ¿yczê powodzenia w nauce. Poza tym mo¿e egzamin z oop odbêdzie siê jeszcze w tym tygodniu i o to trzeba by poprosiæ p.Lipsk±.
Aha i jeszcze jedno to od tego jest w³a¶nie to forum ¿eby siê wszyscy wypowiedzieli na ten i inne tematy, wiêc tutaj chyba mo¿na siê wypowiedzieæ co do terminu egzaminu
U¿ytkownik
S³uchajcie co wkoñcu z tym dodatkowym terminem z æwiczeñ, jest san juz niewiele ale wypada³oby co¶ zadzia³aæ, czy s± jakies propozycje kiedy chcemy pisac cwiczenia??
jestem za co do EGZAMINU OOP we wrze¶niu, i æwiczeniach jeszcze w lipcu ¿eby wszyscy mieli szansê. Ja np nie zaliczy³±m æwiczeñ wiêc zrozumcie mnie ( i 12 pozosta³ych osób które zosta³y z æwiczeniami)
7 lipca jest pierwszy termin poprawy egzaminu z OOP, jeszcze nie wiadomo o ktorej i w ktorej sali, ale termin jest juz pewny. osoby, które bêd± zaliczac niech do jutra (24.06.09) napisza eska z imieniem, nazwiskiem i nr grupy dziekankiej na nr: [Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez kasiek (2009-06-24 07:35:40)
Witam!
Termin egzaminu nie ulega zmianie, czyli egzamin odbêdzie siê we wtorek,
7.07.2009, o godz. 14.00, prawdopodobnie w sali Ox 16. Gdyby okaza³o siê, ¿e
ww. sala jest zajêta, dla 23 osób znajdzie siê inna sala. Ostateczne
ustalenie dotycz±ce sali podam w internecie w og³oszeniu 2.07.2009.
Przypominam jednak, ¿e znacznie wiêcej osób nie ma zdanego egzaminu ni¿
zawiera lista chêtnych na lipcowy egzamin. Czy mam rozumieæ, ¿e reszta
zamierza przystêpowaæ dopiero do egzaminu II poprawkowego?
Przy okazji przypominam równie¿, ¿e wiele osób nie z³o¿y³o deklaracji wyboru
przedmiotów obieralnych na nastêpny rok akademicki.
Pozdrawiam
El¿bieta Lipska