Forum studentów PL - Zarz±dzanie 2006 - 2011
alien napisał:
W razie pytañ prosze pisac na meila do mnie nie na zim (bo nie bede miala jak przeczytac) lub na forum
btw: o wiele ³atwiej by by³o jakby¶ pisa³(a) wszystko co wiesz od razu, a nie czai³(a) jak filip do konopii
od tego jest chyba to forum...
Ostatnio edytowany przez dyrka (2009-06-12 23:58:56)
dyrka napisał:
alien napisał:
W razie pytañ prosze pisac na meila do mnie nie na zim (bo nie bede miala jak przeczytac) lub na forum
btw: o wiele ³atwiej by by³o jakby¶ pisa³(a) wszystko co wiesz od razu, a nie czai³(a) jak filip do konopii
od tego jest chyba to forum...
Jakby¶ nie zauwa¿y³ to by³ tylko cytat, sam siê wiêcej dopiero dowiedzia³em kilka godzin po za³o¿eniu tego posta na forum.
alien napisał:
dyrka napisał:
alien napisał:
od tego jest chyba to forum...Jakby¶ nie zauwa¿y³ to by³ tylko cytat, sam siê wiêcej dopiero dowiedzia³em kilka godzin po za³o¿eniu tego posta na forum.
skoro piszesz "w razie pytan pisac..." to znaczy, ¿e co¶ wiesz wiêcej
EDIT: skupi³ siê i zauwa¿y³ cudzys³ów... zwracam honor
kaska napisał:
Napisa³am to co wiem! Ciesz siê ze posz³am i zapyta³am bo jako¶ nikt inny tego nie zrobi³!!!! Bo jak by³o powiedziane ¿e wszyscy przed zaliczeniem wstajemy i mówimy ¿e nie chcemy pisaæ to jako¶ nikt nie wsta³. Kto chce niech jedzie kto nie chce to nie Nie wiem co bêdzie z tymi co nie pojada. Ja wiêcej ju¿ go nie bêdê prosi³a Koniec dyskusji. WYJAZD: CZWARTEK GODZINA 10:00 PL (KOLO AULI)
kruca, dziewczyno, ale jadem od Ciebie tryska
kaska napisał:
A tak dla przypomnienia Filip nie czai³ siê do konopi tylko wyskoczy³ jak Filip z konopi
widocznie znamy innego filipa...
peace!
Ostatnio edytowany przez dyrka (2009-06-13 13:45:35)
kasiek napisał:
cudowny widok jak ludzie chca sobie pomagaæ i wspó³dzia³aæ na jednym roku... peace:P
no nie jeste¶my to dla przyjemno¶ci
to jak to w koncu z tymi rowerami? bo ten gosc caly czas zmienia zdanie...
Ostatnio edytowany przez dyrka (2009-06-17 13:19:44)